Реакцията на германския канцлер Ангела Меркел против налагането на санкции

...
Реакцията на германския канцлер Ангела Меркел против налагането на санкции
Коментари Харесай

„Билд“: Меркел обявява война на Тръмп заради санкциите срещу “Северен поток-2”

Реакцията на немския канцлер Ангела Меркел срещу налагането на наказания от Вашингтон против газопровода “Северен поток-2 ” е “ясно оповестяване на война ” на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа немският таблоид “Билд ”.

Миналата сряда Меркел съобщи, че Берлин е срещу екстериториалните наказания от страна на Съединени американски щати и има намерение “решително да разиска ” въпроса за ограниченията на Вашингтон против “Северен поток-2 ”.

Германският канцлер, написа „ Билд “, реагира на решението на Конгреса на Съединени американски щати да наложи наказания с „ ясни думи “. Според изданието, това е „ ясно оповестяване на война “ на Тръмп. “Меркел няма да търпи това, че Съединени американски щати не престават да подкопават плана за газопровода, който се радва на нейната поддръжка ”, се споделя в публикацията.

В същото време създателят на материала показва убеденост, че построяването на тръбопровода към този момент не може да бъде спряно и скоро ще бъде приключено.

Сенатът на Съединени американски щати гласоподава във вторник бюджет за защита на стойност 738 милиарда $, който включва средства за „ противопоставяне на Русия “ в разнообразни области, наказания против „ Северен поток-2 “ и военна помощ за Украйна. Сега документът би трябвало да бъде подписан от президента Доналд Тръмп, който към този момент съобщи, че е подготвен неотложно да го направи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР