Разумът надделя. Всички защитници на МОЧА да отидат в Москва

...
Разумът надделя. Всички защитници на МОЧА да отидат в Москва
Коментари Харесай

Иво Инджев: Всички защитници на МОЧА да отидат в Москва и да се оплачат на Путлер

Разумът надви. Всички бранители на МОЧА да отидат в Москва и да се оплачат на Путлер. С войната, която той поведе в Украйна, даде опция този монумент най-сетне да бъде демонтиран.
Всичко по тематиката: Демонтажът на Паметника на Съветската войска 62
Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS журналистът Иво Инджев, който разяснява тематиката за демонтажа на Паметника на руската войска. 

" Няма здрав разсъдък в съществуването на този монумент, който господства над цяла София. Един от най-глосвитите бранители си призна нещо и сподели, че е доста сърдит, че интелигенцията мълчи. Нормално е да мълчи, тъй като няма рационален човек, който да пази този максимален знак на лъжата в България. Съветската войска не е освободила България, а я е окупирала. Паметникът на лъжата си отива, само че лъжите за него остават ", добави той.  

" Няма единен български отговор на всички съветски закани и закани от страна на Русия. Демонтирането на МОЧА е едно деяние в тази тенденция. Този паметник не може да се назовава монумент, тъй като няма памет за нещо, което не се е случило и е неистина. Няма никакво избавление, а окупация ", безапелационен бе Инджев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР