Разтрогналият с Шкендия Тетово - Бруно Акрапович, е бил забелязан

...
Разтрогналият с Шкендия Тетово - Бруно Акрапович, е бил забелязан
Коментари Харесай

Акрапович е в Пловдив, на Лаута разделени кой да води Локо

Разтрогналият с Шкендия Тетово - Бруно Акрапович, е бил видян в Пловдив, само че не на " Лаута ", а в центъра на града. Босненският експерт е спряган за треньорския пост след оставката на Тунчев.

Според осведомени обаче Христо Крушарски още не му е дал прошка за метода, по който си потегли от тима. Освен това Акрапович имал и различен вид за бъдещето си и точно по тази причина се е разделил с Шкендия.

Вариант за нов треньор на Локомотив Пд е и някогашният състезател на отбора Петър Колев, който през есента водеше Берое. Преди това като помощник на Димитър Димитров-Херо той натрупа опит в Левски, Лудогорец и казахстанския Иртиш Павлодар.

Александър Томаш също е измежду спряганите за правоприемник на подалия оставка Александър Тунчев. Яснота по въпроса ще има най-рано в петък.

В Локомотив (Пловдив) сега са като в баснята " Орел, рак и щука " по връзки на избора на нов старши треньор на отбора.

Тимът не съумя да се пребори за място в първата шестица, само че в този момент ще гони седмото място и присъединяване на бараж за Лигата на конференциите. Затова и избора на нов ментор е значима тематика.

Интересното е, че оставката на Тунчев към момента не е призната. Христо Крушарски, който към този момент има единствено 50% от клуба би трябвало да се завърне през днешния ден от бизнесдела в Бразилия и в четвъртък да има решение по въпроса с новия треньор.

Вероятността Тунчев да остане е минимална. Все отново втори следващ ден той е на стадиона, само че не води заниманията. Причината е, че има настоящ трудов контракт и би трябвало да се явява на работа.

Част от управата е за Акрапович, а друга - за Томаш.

Все още не е ясно и кой тъкмо ще води Локомотив в семейството против ЦСКА в петък. Не е изключено това да е помощникът на Тунчев Георги Илиев. Опция за един мач е и Христо Колев-Бащата. Двубоят е от 19:30 часа на " Лаута ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР