Разтърсващи подробности за престоя си в Анжи Махачкала разказа португалският

...
Разтърсващи подробности за престоя си в Анжи Махачкала разказа португалският
Коментари Харесай

Португалец от Анжи: В Дагестан се стреляше на почивки

Разтърсващи детайлности за престоя си в Анжи Махачкала описа португалският нападател Уго Алмейда, който рита и за различен съветски отбор - Кубан. Футболистът се изповяда пред Tribuna Express в родината си.

" Когато прекосих в Анжи, ми споделих, че ще живеем в Москва. Но сред двата сезона оповестиха, че се местим в Дагестан ", споделя Уго.

" Това напряко ме умъртви! Попаднах в зона на същински бойни дейности. Републиката наподобява изцяло разрушена, на улицата се чуваха престрелки безусловно всеки ден ".

Той бил покъртен и от друга панорама. Веднъж пред очите му автомобил размазал човек, само че водачът продължи, все едно нищо изключително не се е случило 

Обичаен ден по улиците на Дагестан. Взривове, милиция военни

33-годишният португалец бил заставен да живее на стадиона. " Хотелът беше на самата сцена. Тогава бях на 30 години, само че се усещах като момче на 14, което е настанено в интернат. Подписах с Анжи за 2 години, само че устоях единствено 6 месеца ".

Алмейда рита в Дагестан през 2015 година. В 14 мача там забива 2 гола. Вече е футболист на АЕК Атина, където несъмнено е разкрил парадайса след приключението в Махачкала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР