Разследващият журналист Васил Иванов започва работа в Канал 3 няколко

...
Разследващият журналист Васил Иванов започва работа в Канал 3 няколко
Коментари Харесай

Васил Иванов отива в Канал 3

Разследващият публицист Васил Иванов стартира работа в Канал 3 няколко месеца откакто напусна с плевел скандал Нова телевизия.

Иванов е получил покана от шефа на медията Ива Стоянова.

„ Канал 3 предложения Васил Иванов в екипа си, тъй като той е един от най-силните проверяващи публицисти в България. Тук той ще има цялостната независимост да работи. Да разкрива злоупотреби и да се пробва да промени ориста на хората, които страдат от тях. Подаваме ръка на Васил в миг, в който доста други медии се уплашиха да го създадат. За кадърните публицисти, за тези, които търсят истината, не би трябвало да има загради да работят “, коментира Ива Стоянова.

„ Благодаря на Канал 3 и Ива Стоянова за това, че ми подадоха ръка и не се изплашиха. Много други огромни медии, наричащи себе си самостоятелни, единствено в рамките дневно, се отхвърлиха, макар че сами ме потърсиха с оферти за работа. От диалозите ми с Ива Стоянова се убедих, че Канал 3 е мястото, където ще мога да правя най-добре това, което умея – да демонстрирам без терзание корумпирани управници и всевъзможни други крадци, които богатеят на гърба на народа. Схемите и далаверите им, ще виждате постоянно по Канал 3 “, сподели Васил Иванов.

През април телевизионният публицист разгласи, че напуща Нова телевизия поради това, че шефът на новините Дарина Сарелска серпантина негови следствия. Макар че медията тогава отхвърли и отбрани Сарелска, преди дни бе обявено, че тя към този момент няма да работи в Нова телевизия. " Един добър ден за българската публицистика!!! ", написа по този мотив Васил Иванов във фейсбук профила си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР