Разследващи издирват с металдетектор куршумите, които са останали след снощната

...
Разследващи издирват с металдетектор куршумите, които са останали след снощната
Коментари Харесай

Горещи разкрития от Ботевград за убийството на избягалия пандизчия

Разследващи търсят с металдетектор патроните, които са останали след снощната престрелка в Ботевград. Хората от околните заведения са чули 4 изстрели, оповестява bTV. Припомняме, че при престрелка в центъра на града е погубен един човек, а различен е тежко ранен.

Екипи на полицията са на място и са отделили региона. Намерени са два револвера. По първична информация двамата са стреляли един против различен.
Потвърдено: Убитият тази нощ е Владимир Пелов!

По непотвърдена информация Пелов е бил разпознат по пръстови отпечатъци, защото брат му е отказал да го разпознае.
Както БЛИЦ писа мъжът, който съгласно проверяващите е стрелял - известният сутеньор и състезател от предишното Марио Панчев също е получил пострадвания и е бил настанен в реанимацията на " Пирогов ", откакто му е била осъществена интервенция. Той е бил откаран до София след стрелбата с персонален автомобил на негови другари, заяви късно нощес Директорът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски.

В облеклата на натрупа не са били открити персонални документи. Застреляният мъж е бил облечен с дънки и връхна дреха с качулка.

Сигналът за стрелбата в Ботевград е подаден полицията малко след 23 час на 5 юни. Според формалната, досега, информация, на място е бил погубен един мъж, а различен, с прострелни рани е откаран в " Пирогов ".

Владимир Пелов погубен като в уестърн, опитал да стреля, само че на вятъра (ОБЗОР)

По-късно стана ясно, че са били открити три оръжия, само че съгласно първичните изказвания на Христо Терзийски, участниците в престрелката са били двама. Това са били точно Владимир Пелов и Марио Панчев с прякор Големия.

Полицията потегли по горещи следи, че Владимир Пелов се укрива в Ботевград още на 2-ри юни. Тогава маскирани служители на реда заградиха и нападнаха изоставена постройка на болница по сигнал, че Пелов се намира там, само че той по този начин и не бе открит.

Шефът на ГДНП и прокурор с изказване дали Владимир Пелов е разстрелян в Ботевград (ВИДЕО)

Владимир Пелов избяга от пандиза дружно с различен престъпник - Радослав Колев на 3 април. Измъкването им е безусловно като на кино. Двамата се доставят с оръжие, след което съумяват да стигнат до мястото за приемане на пратки и да избягат. На 17 май излиза наяве, че Владимир Пелов е написал писмо до президента, омбудсмана и няколко национални медии. В осем страници той разказва претекстовете си да избяга от пандиза. Твърди, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това го е провокирало да избяга. Разследващите, обаче, са уверени във виновността му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР