Разследването за жестоката смърт край Кресна продължава. През последните часове

...
Разследването за жестоката смърт край Кресна продължава. През последните часове
Коментари Харесай

Все още не е ясна самоличността на загиналия край Стара Кресна

Разследването за жестоката гибел край Кресна продължава. През последните часове на база на уликите, които намират, версията на проверяващите от ликвидиране минава към самоубийствоПрез последните часове на база на уликите, които намират, версията на проверяващите от ликвидиране минава към самоубийство.

В събота напълно инцидентно село Стара Кресна ловджии попаднаха на обезглавено тяло. Започна следствие за ликвидиране, като самоличността на жертвата към момента не е открита, предава NOVA.

През последните часове на база на уликите, които намират, версията на проверяващите от ликвидиране минава към самоубийство. Те са разкрили корда, която индивидът евентуално е употребявал, с цел да увие към врата си. Завързал е другия край за дирек, качил се е в колата, натиснал е газта и тя е потеглила към дерето.
 
„ В събота към 16 часа с кмета на селото бяхме излезли, с цел да търсим следи от диви свине. Кучето се насочи към дерето с колата. Слязох до нея и видях, че има мъртвец. На излизане, на към 30 метра над колата намерихме човешка глава. По всичко изгледа, че колата е била там от към месец ”, описа един от ловджиите Милчо Щерев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР