Разследването срещу кмета на пловдивския район Северен Ральо Ралев е

...
Разследването срещу кмета на пловдивския район Северен Ральо Ралев е
Коментари Харесай

Разследването срещу кмета Ралев е започнало, след оплакване на предприемач на Борисов

Разследването против кмета на пловдивския регион ”Северен ” Ральо Ралев е почнало, откакто изнудван строителен бизнесмен се оплакал на премиера Борисов, че са му поискали пари, с цел да получи позволение за градеж.
В началото на предходната година предприемачът подава документи за градеж. Месеци по-късно получава отвод, само че и предложение – от разнообразни хора – по какъв начин да реши казуса си. С всички, с които той се среща през този интервал, му обяснявали, че цената е 60 000 лв.. Такава сума – авансово белязани пари, е открита и у медиатора в корупционната скица – предприемач, притежател на кабелна телевизия в Плодивско, и непосредствен другар на кмета Ралев, описа на специфична конференция зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Утре прокуратурата ще желае от Спецсъда да остави за непрекъснато в ареста Ральо Ралев и неговия помощник.

На въпрос, за какво потърпевшият предприемач е решил да се обърне непосредствено към министър-председателя, а не към способените органи, Иван Гешев допусна:

" Така е решил. Може би има извънредно огромно доверие на локалната власт, само че тъй като има извънредно доверие на локалната власт в Пловдив и по тази причина е решил да го подаде и в централната власт и персонално към него ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР