Разследването на убийството в Костенец продължава. 38-годишната Милена Шишкова беше

...
Разследването на убийството в Костенец продължава. 38-годишната Милена Шишкова беше
Коментари Харесай

Продължава разследването на убийството в Костенец

Разследването на убийството в Костенец продължава. 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение, покрай дома й. Засега догатките са, че причинител е някогашният й сътрудник - Стоян Зайков на 43 години. Полицията го търси от петък.

Жертвата и евентуалният палач не живеели дружно от известно време. Пред свои близки Милена споделяла, че е била заплашвана и преследвана от него. До този миг няма информация за подавани тъжби в полицията.

Заподозреният е престъпно проявен с обвинявания за обири и увреждане на непозната благосъстоятелност. Засилено е полицейското наличие в града. Използва се наличната техника на полицията, има концепция за облитане на региона с хеликоптер.

Според началника на Районното ръководство в Костенец, основен контрольор Петър Ценев, не е изключено причинителят да се намира към момента на територията на града.

Използва се целият запас на Министерство на вътрешните работи за издирването на причинителя. Заподозреният Стоян Зайков е лежал в пандиза поради обири и хулигански прояви. Хората в Костенец споделят, че през последните години не е създавал проблеми. Според сестрата на жертвата се изключва опцията да става въпрос за любовен триъгълник. В петък сутринта детето им схваща, че татко му не се е прибрал. Тогава взема решение да отиде до дома на майка си. Намира следи от кръв в едната стая, само че не и дамата. Тялото е намерено малко по-късно на улицата наоколо до дома им, на поляна. Детето е живяло с татко си в къщатата на бащата на обвинения.

От полицията молят всеки, който има информация за търсения, да алармира в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР