"Разширявайте познанията и уменията си, за да сте готови за

...
"Разширявайте познанията и уменията си, за да сте готови за
Коментари Харесай

Министър Терзийски към бъдещите служители на МВР: Следвайте добрите примери

"Разширявайте познанията и уменията си, с цел да сте подготвени за провокациите, пред които ще се изправите ". Това е споделил на студентите в Академията на Министерство на вътрешните работи вътрешният министър при откриването на образователната година.

Сред гостите на събитието беше и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска, депутати, представители на университети и висши образователни заведения.

В обръщението си министър поискал на първокурсниците през идващите четири години да затвърдят убеждението, че са създали правилния избор.

"Бъдете упорити и неуморни, когато изучавате професионалните дисциплини. Доверявайте се на научния потенциал и опита на своите преподаватели. Следвайте положителните образци и препоръки на сътрудниците от практиката, които ще се включват в избрани стадии от образованието Ви ", призовал е още вътрешният министър.

Ректорът на Академията на Министерство на вътрешните работи ст. комисар проф. дн Любомир Тимчев поискал на студентите фантазията да бъдат чиновници на реда да ги окрилява през цялото им образование и да прерасне в неотстъпчивост, с цел да пазят почтено специалността.

При празничното разкриване на образователната година е било присъдено и почетното научно звание "Доктор хонорис идея " на о.р ген.Калчо Таушанов. Освен това министърът и столичният кмет са разкрили кабинет в памет на доц доктор Марчо Марков и доцент доктор Константин Мариновски, които са оставили трайна следа като преподаватели на дисциплината "Опазване на публичния ред " в АМВР, допълват от пресцентъра на министерството.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР