Разширените вени са проблем при много жени. Те се появяват

...
Разширените вени са проблем при много жени. Те се появяват
Коментари Харесай

5 съвета за разширените вени, които ще ви помогнат да се отървете от тях

Разширените вени са проблем при доста дами. Те се появяват под кожата и имат ален или виолетов нюанс. В резултат, краката към този момент не са приятна панорама през панталони, поли и чорапогащи.
Обикновено разширените вени се появяват върху глезените, прасците и бедрата. В множеството случаи, те са резултат от една от тези три аргументи: генетично влечение, неприятно кръвообращение и неприятни привички.
Ако забележите появяването им, би трябвало да вземете ограничения за опазване на хубостта на краката си и да предотвратите появяването на разширени вени в огромни количества.
За да се реши този проблем, някои дами прибягват и до хирургически процедури. Но не бързайте да прибягвате към такива радикални ограничения, тъй като ние ще ви кажем по какъв начин да извършите разширените вени незабележими.

Лечение на разширени вени
Ябълковият оцет
Ябълковият оцет съвършено тонизира кожата и в това време отпуска мускулите. Той също оказва помощ за възстановяване на кръвообращението.
Вземете парче плат и го навлажнете с ябълков оцет. След това приложете непосредствено към местата, където имате разширени вени и оставете 20 минути да работи. Ако вършиме тази процедура на дневна база, ще бъдете прелестно сюрпризирани от резултатите.

Спете с леко повдигнати крайници
Това не значи, че би трябвало да ги качите на тавана. Достатъчно е да ги повдигнете малко, поставяйки ги на възглавница да вземем за пример. Така доста ще улесните придвижването на кръвта в краката и по този метод ще се предотврати появяването на тези разширени вени. Отлична профилактика!
Не забравяйте за антиоксидантите
Пийте всеки ден чаша свеж портокалов, от грейпфрут, или доматен сок. Това ще ви бъде потребно във всяко отношение. В последна сметка, антиоксидантите, които се съдържат в тях са в огромни количества и са доста значими за възстановяване на кръвообращението, засищане на кръвта с О2 и повишение на тонуса като цяло.
Също по този начин можете да консумирате плодове като малини, киви, лимон и ягода.

Средства, съдържащи авокадо и шипка
Маслото от шипка много постоянно се употребява в промишлеността за хубост, защото има доста удобен резултат върху положението на кожата. В композиция с авокадо ще получите отлично средство да се справите с досадните разширени вени на краката.
Ще ви бъдат нужни половин авокадо и 10 капки масло от шипки. Те се смесват и получената каша се нанася с кръгови придвижвания върху проблематичните зони в продължение на 15 минути. Измийте с хладка вода.

Студен душ за краката
Той е доста ефикасен, в случай че се прави постоянно. Отделете 5 минути от времето си, в който да извършите масаж на краката.
По този метод, можете да се намалите възпалението на разширени вени – те няма да са толкоз ярки и ще подобрите кръвообращението. И, несъмнено, се почувствате свежестта и лекотата в краката, което е доста хубаво при започване на един нов ден. Ние предлагаме това да ви стане табиет и да го вършиме всеки ден.
На пръв взор, тези препоръки са доста елементарни. Но повярвайте ми, те имат своя незабравим резултат!
Желаем ви здраве! Споделете тези препоръки с вашите приятелки!
Инфо: отбаба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР