Разсеяна майка загуби сина си по ужасяващ начин.Жената подготвяла парти

...
Разсеяна майка загуби сина си по ужасяващ начин.Жената подготвяла парти
Коментари Харесай

Майка забрави детето си в кола за няколко часа, то издъхна

Разсеяна майка загуби сина си по отблъскващ метод.

Жената подготвяла празненство за рождения ден на другото си дете. Пристигайки с колата си пред дома им, тя слязла дружно с щерка си и разтоварила покупките. Те влезнали в къщата и майката се заела с приготовленията за празника.

Изминали няколко часа, когато дамата се зачудила къде е 5-годишния ѝ наследник. Тя обиколила из къщата и двора, защото считала, че момченцето е някъде там и си играе. Когато отишла към колата, видяла, че детето е вътре на столчето си и закопчано с колан. Отворила вратата и открила, че момчето не диша.

Това е следващ случай в горещините със забравено дете с часове в автомобил. Пристигналите медици единствено установили гибелта.

Полицията на щата Тексас, окръг Харис сподели, че съгласно майката, момченцето знаело по какъв начин да откопчае колана и да излезе единствено от колата. Именно за това тя позволила, че той самичък е влезнал в къщата. Според органите на реда обаче, в деня на нещастието, колата с марка „ Порше “ била взета назаем. Може би това е повода детето да не успее да излезе от транспортното средство, поради разлики в метода на обезопасяване.

На този стадий не е ясно дали дамата ще бъде упрекната за гибелта.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР