Разработване на технологии като 5G, изкуствен интелект, блокчейн и Интернет

...
Разработване на технологии като 5G, изкуствен интелект, блокчейн и Интернет
Коментари Харесай

Пазарът на корпоративни мобилни приложения процъфтява и заради очакваните 5G мрежи



 Снимка: Shutterstock

Разработване на технологии като 5G, изкуствен интелект, блокчейн и Интернет на нещата (IoT) ще трансформира пазарът на мобилни корпоративни приложения, като увеличение на броя и мобилните чиновници също подтиква този растеж, изясняват от Strategy Analytics.

До 2023 година пазарът на мобилни корпоративни приложения ще доближи $140 милиарда, а мобилната работна мощ ще нарасне до 1,88 милиарда индивида, допълват анализаторите.

„ Апетитът “ на служащите за мобилни приложения също пораства, твърди Джина Лук, основен анализатор в Strategy Analytics. - Te от ден на ден чакат да имат мобилен достъп до бизнес приложения, освен до електронна поща и глас. Това е действително търсене на B2B и B2C мобилни приложения, уеб приложения и приложения, които свързват „ неща “ като датчици и устройства. “

Според нея действителната добавена стойност се „ крие “ в свързването на мобилните устройства към съществуващите корпоративни ERP системи и бази данни за бизнес процеси като CRM, системи за автоматизация на работната мощ и автоматизация на чиновниците, работещи на открито.

„ Повсеместният достъп до тази информация, без значение от типа на платформата, освен трансформира метода, по който потребителите достъпват информацията, само че и по какъв начин бизнесът събира и употребява скъпите данни “, разяснява Лук.

Strategy Analytics допълват, че 5G ще обезпечи изцяло безжичен заоблачен офис, разполагащ с приложения за унифицирани връзки, работещи доста по-надеждно.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР