Разпространиха кадри от бруталната катастрофа в столицата, при която загина

...
Разпространиха кадри от бруталната катастрофа в столицата, при която загина
Коментари Харесай

Вижте бруталното видео от катастрофата, при която загина Милен Цветков

Разпространиха фрагменти от бруталната злополука в столицата, при която почина журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва.

Припомняме, че Цветков почина при зверско ПТП в неделя вечерта. Колата на журналиста беше ударена от джип Audi Q7, като водачът, 22-годишният Кристиан Николов, е бил дрогиран. Той дружно с приятелите от колата му, измежду които момиче и наследник на депутата Лъчезар Иванов, бяха арестувани. Синът на Иванов е избягал от местопроизшествието. Майката на Николов, чиято благосъстоятелност е джипа, също беше арестувана. Така общо четирима души бяха арестувани.

Свидетел описа за ужаса от зверската злополука с Милен Цветков

"Това е моментът на злополуката с Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва...предупреждавам. Обърнете внимание, още какъв брой хора можеше да затрие това дрогирано сходство на човек. Пешеходците изкараха огромен шанс... ", написа потребителят, популяризирал клипа във "Фейсбук ".

Това е моментът на злополуката с Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва... предопреждавам. Обърнете внимание, още какъв брой хора можеше да затрие това дрогирано сходство на човек.Пешеходците изкараха огромен шанс...
Публикувахте от Georgi Marinchev в Вторник, 21 април 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР