Разпространението на коронавируса в Германия изобщо не е приключило, но

...
Разпространението на коронавируса в Германия изобщо не е приключило, но
Коментари Харесай

Германия настръхна, пандемията се завръща

Разпространението на ковид в Германия въобще не е завършило, само че в страната има " пандемия от неимунизирани ", предизвести министърът на опазването на здравето Йенс Шпан, представен от международните организации.

Пред кореспонденти той сподели, че в някои елементи на страната леглата за интензивно лекуване още веднъж свършват и че " пандемията от неимунизирани " е огромна.

По данни на Института " Роберт Кох " от началото на пандемията до момента в страната са регистрирани 4 638 419 случая на болест с вируса. Починалите с ковид в Германия от началото на пандемията са 96 027 души. За последните 24 часа умрелите с COVID-19 са 194. За съпоставяне предишния вторник те са били 114. На седмична база смъртните случаи към тази заран са били 146,6 на 100 000 души, до момента в който през вчерашния ден този индикатор е бил 153,7 на 100 000 души.

Преди срещата си с министри от 16-те федерални провинции, Шпан изрази безпокойствие от актуалното високо равнище на инфекции и хоспитализации, в това число в интензивни поделение. Той повтори апела си за слагането на трета подсилваща доза от ваксина и сподели, че управляващите във всички провинции би трябвало да предложат на лицата над 60 години да получат трета доза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР