Разпределителят на националния отбор по волейбол – Добромир Димитров влезе

...
Разпределителят на националния отбор по волейбол – Добромир Димитров влезе
Коментари Харесай

Добримир Димитров посочи кой отбор иска за 1/8-финалите

Разпределителят на националния тим по волейбол – Добромир Димитров влезе на мястото на Георги Сеганов в четвъртия гейм по време на снощната загуба от Италия с 1:3 на Евро 2019. Димитров съобщи след провалянето, че съставът ни би трябвало да се приготви оптимално добре за 1/8-финалите.

"Влязохме сносно и съсредоточено в мача. Издържахме на това равнище много огромна част от тази среща и бяхме равносилен противник на италианците в първите три гейма. Накрая не издържахме, сякаш се пречупихме. Опитахме да се върнем. В последния гейм треньорът Силвано Пранди опитва посредством смени да направи поврат, само че безрезултатно. Сега чакаме противника ни за 1/8-финалите и ще се готвим за този мач ", показа Добри.

„ Между Словения и Турция, за противник на 1/8-финалите предпочитам Турция. Не избирам да сме против домакините. Но на европейско състезание няма слаби тимове, тъй че с цел да продължим напред би трябвало да победим, " приключи той.

Тази вечер ще се изиграят последните дуели от група С. От 18:30 часа българско време играят Словения и Русия, а от 21:30 - Турция и Финландия. Вторият в групата ще играе на осминафиналите против България./БНР
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР