Разпределителят на националния отбор на България Георги Братоев ще трябва

...
Разпределителят на националния отбор на България Георги Братоев ще трябва
Коментари Харесай

Георги Братоев се подлага на спешна операция

Разпределителят на националния тим на България Георги Братоев ще би трябвало да оперира глезена на крайници си допустимо най-скоро, научи Sportal.bg .

“Мина и втория обзор на Георги Братоев в Париж. Лекарят, който прави интервенциите там е на мнение, че Жоро би трябвало да се оперира допустимо най-скоро, тъй като другояче има заплаха, даже да има проблем с ходенето… Какво остава за спорт. Правим всичко допустимо да уредим незабавна оперативна интервенция на Братоев при един от най-хубавите хирурзи на гален в Европа - проф. Ник Ван Дайк от Холандия, който работи с футболния тим на Реал Мадрид и с FIFA”, съобщи Селекционерът на България Пламен Константинов особено пред Sportal.bg от Белмекен.
 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП @@@

“Жоро изгуби много време с тази шина. Ако се бе оперирал незабавно, откакто се контузи можеше в този момент да стартира за де раздвижва и даже да има късмет за присъединяване на Мондиал 2018, но… нямаше по какъв начин да предвимик какво тъкмо ще се случи”, добави Пламен Константинов особено пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР