Разпределителят на националите Добри Димитров замени на този пост Георги

...
Разпределителят на националите Добри Димитров замени на този пост Георги
Коментари Харесай

Добри Димитров: Трябва да победим на 1/8-финалите, независимо срещу кого играем

Разпределителят на националите Добри Димитров размени на този пост Георги Сеганов в четвъртата част на мача с Италия, в който България отстъпи на противника с 1:3 гейма. Димитров съобщи след провалянето пред БНР, че отборът ни би трябвало да се приготви оптимално добре за 1/8-финалите, където единствено победа ни класира напред в шампионата.

" Влязохме сносно и съсредоточено в мача. Издържахме на това равнище много огромна част от тази среща и бяхме равносилен противник на италианците в първите три гейма. Накрая не издържахме, сякаш се пречупихме. Опитахме се върнем, в последния гейм треньора Силвано Пранди опитва посредством смени да направи поврат, само че безрезултатно. Сега чакаме противника ни за 1/8-финалите и ще се готвим за този мач. "

На въпрос кой избира за противник сред Словения и Турция, Добри Димитров отговори, че избира да не е против домакините. „ Между Словения и Турция, за противник на 1/8-финалите предпочитам Турция, не избирам да сме против домакините. Но на европейско състезание няма слаби тимове, тъй че с цел да продължим напред би трябвало да победим. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР