Разпределение България АД отново получи Зелен Оскар“ в престижния

...
 Разпределение България АД отново получи Зелен Оскар“ в престижния
Коментари Харесай

„ЧЕЗ Разпределение България” АД получи „Зелен Оскар“

„ Разпределение България ” АД още веднъж получи „ Зелен Оскар “ в влиятелния конкурс на b2b Media „ Най-зелените компании в България “ за 2020 година Дружеството завоюва трето място в област „ Енергетика, воден бранш “ със своята политика за запазване на околната среда и биоразнообразието. Националният конкурс се провежда за 10-та поредна година и отличава представители на българския бизнес, осъществили най-успешните и устойчиви екологични практики.
На публична гала, извършена на 01.10.20 година в София, бяха отличени най-хубавите хрумвания, планове и достижения, показани от повече от 60 компании. Най-успешните получиха призове в 20 категории.
 ЧЕЗ Разпределение усъвършенства електрозахранването в област Враца ЧЕЗ Разпределение усъвършенства електрозахранването в област Враца
ЧЕЗ Разпределение България влага 2,1 млн. лева за възстановяване на сигурността на електрозахранването в област Враца. Всички по-значим...
ЧЕЗ Разпределение демонстрира мощна ангажираност в използване на положителни практики и разпространение на концепциите за запазване на околната среда. Дейността на сдружението, ориентирана към ограничение на отрицателните последствия за околната среда,и напъните му за стимулиране на рационалното потребление на ресурсите се демонстрират посредством ограничения за повишение на енергийната успеваемост , понижаване на въглеродния отпечатък посредством модернизиране на оборудванията и внедряване на нови технологии.
В региона на опазването на околната среда и биоразнообразието сдружението работи за понижаване на смъртността на птици от конфликт с електропроводи , като в съдействие с Българското сдружение за отбрана на птиците извършва проекта„ Живот за птиците “. Компанията интензивно взе участие в начинания, свързани с опазването на околната среда, като в същото време стимулира своите чиновници да бъдат виновни към природата, както на работното място, по този начин и вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР