Разправят, че сексът е най-чистата форма на себеизразяване, най-интимният начин

...
Разправят, че сексът е най-чистата форма на себеизразяване, най-интимният начин
Коментари Харесай

Ето три мита за загубеното либидо

Разправят, че сексът е най-чистата форма на себеизразяване, най-интимният метод двама души да покажат любовта си един към различен. Ако това е правилно, а нещо куца сред чаршафите, то тогава цялата връзка е на сакат крайник. Много от двойките незабавно се снабдяват със полова амнезия, понатрупат ли малко повече годинки. Нерядко отговорността за неналичието на секс е обща, в други случаи обаче тя принадлежи единствено на едната половинка. Сексът създава физическа непосредственост, която прави страстта още по-уникална, специфична и значима. В връзките сексът не е просто черешката на тортата. Той е самата торта.

Мит №1 – Женските хормони са главният спусък за нейното либидо
Съществува неправилното разбиране, че в случай че дамата постоянно я „ боли глава “ и не й е до секс, значи има нещо неправилно с либидото й и наложително би трябвало да потърси здравна помощ. В това се състои една от най-големите заблуди, тъй като желанието ни за секс е много по-сложно организиран организъм, в сравнение с му отдаваме значение. Свързано е с менталното ни здраве, със положението на кръвоносната ни система, с хранителния ни режим, с равнището на стрес, с качеството на връзките, в които се намираме. Приемането на медикаменти като тестостерон, с цел да подобрим плътския си ищах, няма да проработи в негова изгода. Или би дало резултат единствено в случай че казусът е на физиологично равнище. В множеството случаи нежеланието за фамилиарност у дамите е обвързвано с чувството им по отношение на тях самите, със сигурността, която им дава сътрудникът, с неудовлетворението във връзката.

Мит №2 – Емоционалната фамилиарност подсигурява разгорещени чаршафи
При множеството двойки прочувствената фамилиарност ускорява чувството, че са влюбени в най-хубавия си другар, само че това не подхранва желанието им за милувки. Сексолозите предлагат, в случай че сте попаднали в рутината на безплътната фамилиарност, да се отдадете на по-палави занимания. Опитайте нови неща в леглото, рискувайте с разнообразни местоположения, на които получавате оргазъм. Позволете си да почувствате още веднъж блян по другия отвън половите си автоограничения.

Мит №3 – Ако обичаният ви желае секс, а вие не, то тогава може да изразите любовта си по различен метод
Половинката с потиснато либидо чака от колегата си да остане правилен и да живее до края на дните си без секс. Не стига, че е непочтено, неработещо, непрактично, егоистично, само че и много постоянно това разбиране води към утъпкания път на изневярата. Когато двама души се намерят и решат да основават общ дом и връзка, се появява и дългата върволяк от взаимни отстъпки, свързани с място за живеене, с това дали да имат деца или не, коя кариера е по-важната и прочие. Изваждайки битовизмите на напред във времето, сексът е пъхнат в кьошето и малко по малко залинява. Мъжете и дамите приказват друг любовен език. Някои считат, че докосването показва обич, за други задълбочените диалози са това, което споделя на другия „ обичам те “. И все пак сексът остава незаместим в любовното другарство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР