След няколко седмици 62-годишният Джон Бон Джоуви ще отпразнува 35-годишнината

...
След няколко седмици 62-годишният Джон Бон Джоуви ще отпразнува 35-годишнината
Коментари Харесай

Над 40 години заедно и 35 години брак - изневярявал ли е на съпругата си Джон Бон Джоуви

След няколко седмици 62-годишният Джон Бон Джоуви ще отпразнува 35-годишнината от връзката със брачната половинка си Доротея. Толкова дълготраен брак си е същинско достижение, само че ракаджията неотдавна загатна, че не постоянно е бил правилен в връзките им, признавайки, че дългият им съюз е претендирал схващане и приемливост от нейна страна. 
 Джон Бон Джоуви, Доротея Хърли и тайните на техния 40-годишен любовен разказ
Джон Бон Джоуви и тайните на една огромна обич

Заедно 40 години

" Това е едно от клишетата за рок звездите. Става дума за това в никакъв случай да не лъжеш, че си бил светец, само че и да не си задоволително малоумен, с цел да развалиш фамилния живот ", споделя музикантът пред Майкъл Страхан от ABC.

И откакто рок звездата признава (без да конкретизира) за изневярата си по време на разнообразни изявленията, феновете пък стават любопитни да научат повече за Доротея Хърли и по какъв начин са се влюбили през 80-те години по време на възхода му към славата.
 Снимка 663504

Според голям брой издания Доротея е работила като инструктор по карате. Не е ясно по кое време се е отдръпнала от специалността, само че по-късно става ресторантьор. Доротея основава ресторант с нестопанска цел JBJ Soul Kitchen, който стартира с Джон. Според уеб страницата на бизнеса те обслужват нуждаещи се посетители с храна от 2009 година

Подобно на брачна половинка си, Доротея също е от Ню Джърси. Двамата се запознава в гимназията Sayreville War Memorial. Двойката стартира да се среща през 1985 година и за малко се разделя някъде по-късно. В последна сметка се събират отново, като дори бягат дружно през 1989 година, написа Hollywood Life.
 Снимка 663507

Въпреки изневярата на Джон, той и Доротея остават посветени един на различен. Докато промотира своя документ за Hulu от 2024 година, Thank You, Goodnight — The Jon Bon Jovi Story, хитмейкърът на " Livin " On a Prayer " не крие, че е изпитал изкушението, когато е имал над " 100 девойки " към себе си в разгара на музикалната си кариера. Той обаче упорства, че никога не е желал да " заплашва "  своята връзка с Доротея.

Джон също показва, че Доротея винаги е била до него, с цел да го направлява и поправя, в случай че се наложи. 
 Снимка 663506

" Няма подозрение, че моя свят се върти поради нея, поради това, което тя направи, с цел да ни резервира дружно, за да поддържа мен, яза да вървим в вярната посока ", добавя той. " Няма подозрение.... Тя не се опасява да ми каже, в случай че греша, но също по този начин е там до мен, както аз съм до нея, когато паднем. Без значение къде съм бил в кариерата си - възходите или паденията, ние го направихме дружно. "
 Джон Бон Джоуви на сватбата на Джейк Бонджоуви и Мили Боби Браун - ще пее ли на сватбата им
Джон Бон Джоуви въпреки всичко ще го направи

Специално за сватбата на сина си Джейк

След като се женят през 1989 година, двойката впоследствие има четири си деца: щерка Стефани и синове Джеси, Джейк и Ромео.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР