Разположеното у нас американско ядрено оръжие е нужно на страната,

...
Разположеното у нас американско ядрено оръжие е нужно на страната,
Коментари Харесай

Берлин: Атомното оръжие на САЩ ни е нужно

Разположеното у нас американско нуклеарно оръжие е нужно на страната, обявиха от немското държавно управление, съобщи РИА Новости.

От администрацията на федералния канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила дадоха отговор на думите на главния кандидат за водач на кабинета в Берлин Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила. Лидерът на Германската социалдемократическа партия и някогашен ръководител на Европейския парламент през днешния ден на предизборна среща в западния град Трир съобщи, че в случай че той стане министър председател, ще работи старателно за извеждането на американския нуклеарен боеприпас от територията на страната.

"Оръжията на Съединени американски щати са нужни за нашата страна. Ние ще се нуждаем от тях, до момента в който по света има страни, които считат да употребяват този тип оръжие не за въздържане, а за дейни военни дейности ", съобщи представителят на кабинета в Берлин Улрике Демер. Тя също уточни, че Германия в никакъв случай няма да се снабди с оръжия за всеобщо заличаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР