Разполагам с опит и наблюдение на отговорностите както на редовен,

...
Разполагам с опит и наблюдение на отговорностите както на редовен,
Коментари Харесай

Премиерът Гълъб Донев: Не губя равновесие от високото,не сме Б отборът

Разполагам с опит и наблюдаване на отговорностите както на постоянен, по този начин и на длъжностен кабинет, по тази причина решително настоявам, че служебното държавното управление не е Б тимът в ръководството на България. И това не е маркетингова прищявка. Това сподели новият длъжностен министър председател Гълъб Донев на тържествената гала по представянето на новото държавно управление в Гербовата зала на " Дондуков " 2.

„ Не изгубвам равновесие от високото и не диря малката врата на закона ”, безапелационен бе Гълъб Донев.

„ В подобен миг нормално се изрича признателност за доверието и се декларира подготвеност за справяне с голямата отговорност, с която е обвързван постът на министър-председателя. И аз ще го направя, тъй като знам от персонален опит, че отговорността към хората и тяхното доверието те пазят от загуба на равновесие, без значение какъв брой високо в управническата подчиненост в страната се намираш ”, разясни той.

Това е 100-тното държавно управление, което няма да разполага със 100 дни толеранс. От сътрудниците си вицепремиери и министри чакам работа на 100% в следните посоки - образуване и осъществяване на почтени избори, обновяване на доверието в институциите, продължение на Плана за възобновяване и резистентност, сложи Гълъб Донев главните цели на служебния кабинет.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР