Разочарование и приятелско предателство ще видят феновете в новия епизод

...
Разочарование и приятелско предателство ще видят феновете в новия епизод
Коментари Харесай

Изневяра и предателство в новия епизод на „Пъзел: Похитени“

Разочарование и приятелско изменничество ще видят почитателите в новия епизод на екшън-трилъра във. Драматични обстановки, ненадейно привличане и скрити секрети ще завладеят героите в.

Тони разкрива , че Ади му е изневерила с най-хубавия му другар Вал. Програмистът приема тежко измяната на най-близките му хора и желае да знае всички детайлности. Докато младежите се обясняват, наемниците не престават безуспешните си опити да отворят сейфа. В връзките сред закоравелия Зак и неговото протеже Боби се усеща напрежение, от какво е подбудено, гледайте в новия епизод във Vbox7.com.
 Пъзел похитени Thinkstockphotos
Тайната идентичност на Ира не е загадка за Боби и се оказва, че двамата са имали интимни връзки, въпреки и виртуални. Престъпникът си напомня техни видео диалози, в които хубавицата го съблазнява. Той обаче взема решение да резервира информацията в загадка от Зак.

Обладан от яд и отчаян от изневярата, Тони атакува Вал и основава блъсканица. Как ще реагират похитителите? Ще има ли нови жертви? Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн във всяка сряда в 16:00 ч.

Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР