Разнообразно меню в изискана обстановка с неочаквани кулинарни предложения очаква

...
Разнообразно меню в изискана обстановка с неочаквани кулинарни предложения очаква
Коментари Харесай

Кулинарни изненади в новия епизод на „Един за друг”

Разнообразно меню в изискана конюнктура с непредвидени кулинарни оферти чака двойките в новия епизод на фамилното премеждие " Един за различен ". Временните водачи в класацията са Радина и Петър, а с минимум средства в сметката си са Александрина и Иван, които предходната седмица получиха втори късмет в сантименталната конкуренция. Как ще се оправят дамите с новото предизвикателство и ще съумеят ли да оправдаят финансовите упования на техните половинки, ще стане ясно на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Новото самостоятелно тестване за дамите тази седмица включва незабравимо преживяване в специфичния ресторант на „ Един за различен “. Облечени в елегантно облекло, дамите ще пробват разнообразни хранителни оферти без да могат да ги видят. Менюто включва скотски субпродукти, морски деликатеси, екзотични плодове и сладки изкушения. Когато ги разпознаят, нежните половинки ще би трябвало да ги опишат на своя сътрудник без да ги посочват непосредствено. Времето, с което двойките разполагат за задачата е 6 минути, а с цел да завоюват залозите си, те би трябвало да имат 8 правилни догатки от общо 11 хранителни изкушения.

Какви залози ще създадат кавалерите? Колко добре дамите изясняват и схващат ли ги техните сътрудници? Кой ще поведе класацията и кой ще остане с минимум средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР