Разногласията след раздялата на Шакира и Пике продължава на пълни

...
Разногласията след раздялата на Шакира и Пике продължава на пълни
Коментари Харесай

Пике отказва да върне на Шакира наградите ѝ Грами

Разногласията след раздялата на Шакира и Пике продължава на цялостни обороти, предава испанският вестник " La Razon ", съгласно който някогашните сътрудници се борят освен за попечителството над двете им деца, само че също по този начин и за притежанието на всичките премиите " Грами ", които изпълнителката на " Hip " s Don " t Lie " е спечелила през кариерата си. Таблоидът оповестява, че певицата желае от футболиста да ѝ даде назад завоюваните от нея статуетки, които са останали в негово владеене, откакто преди няколко месеца двамата дефинитивно сложиха завършек на своите сантиментални връзки.

За първи път тематиката бе повдигната преди няколко дни в телевизионното предаване " El Gordo y La Flaca ", в което журналистът Джорди Мартин загатна, че спортистът към момента не е върнал наградите на някогашната си половинка, като продължава да ги държи изложени в офиса на продуцентската си компания " Kosmos ", където тя няма достъп до тях. Колекцията от оценки на колумбийката наброява общо петнайсет златни грамофончета, с които тя явно желае да се раздели, което е напълно обикновено, поради обстоятелството, че е заслужила всяко едно от тях. Само че най-малко към този момент той отхвърля да ѝ ги съобщи.

Според в. " La Razon " обаче не е изключено централният бранител на ФК " Барселона " да се опита да ги употребява като тип разменна монета, искайки да получи по-добра договорка в нестихващия им спор за настойничеството на Саша и Милан. Наскоро стана ясно, че те обмислят разновидността да се реалокират в Маями дружно с наследниците си, където ще живеят настрана, споделяйки грижите за момчетата, тъй като всеки от тях желае да бъде неразделна част от живота им.

Испанската медия оповестява, че някои близки на тогавашната звездна двойка настояват, че Жерар желае да премине към ФК " Интер Маями ", който е благосъстоятелност на Дейвид Бекъм, макар обещанието си, че ще се отдръпна вечно от терена, откакто треньорът Шави Ернандес му сподели, че за идния сезон няма да разчита на него и ще сложи на скамейката, тъй като през лятото тимът беше заздравен с играчи като Андреас Кристиенсен и Жул Кунде.

Пике и Шакира към момента не са постигнали съглашение, което да удовлетворява всяка страна, въпреки тези дни да бяха засечени дружно в Барселона на среща със своите юристи. Тамошната преса предава, че испанецът, който към този момент не крие връзката си с двайсет и три годишната Клара Чиа Марти, е податлив да даде цялостното настойничество над синовете им на някогашната си партньорка, при изискване, че тя изплати дълга му, наброяващ 400 000 $.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР