Разните комици, таланти, маски и капки, моми и ергени, както

...
Разните комици, таланти, маски и капки, моми и ергени, както
Коментари Харесай

Николай Милчев: Призлява ми от съчетаването на кръв с хилене

Разните комици, гении, маски и капки, моми и ергени, както и всевъзможни набедени за веселящи народа шоута ми се костват обидни. Точно в този миг ми се костват обидни и безусловно не на място.

Като оставим настрани, че от дълго време са се изчерпали и боксуват, като оставим настрани импортираните продукции, на които би трябвало да ръкопляскаме от нямане на друго, какво ни остава? Нищо не ни остава, зяпане ни остава. И ни остава най-главното – наложително да се забавляваме.

И различен път съм писал за този фетиш към заниманието, за този съвременен и пиарски фетиш. Всяка втора дума на звездите – и чужбинските, и нашенските, е „ доста се забавлявахме “. Само това повтарят – „ Много се забавлявахме “.

На тебе може и да ти се реве, но като ги слушаш по какъв начин са се забавлявали, вземеш, та изпиташ една виновност към себе си.

Както е тръгнало на зле, ще изпукаме като кучета, само че другояче доста ще се забавляваме, до момента в който се случва това – ще се забавляваме до самия край.

Вечерната ракия, изключително третата, доста върви с такива излъчвания. Прави ги още по-замъглени, опиващи и забавляващи.

Смях до дупка – до самата дупка – това му е майката.

Може и да съм краен, само че в никакъв случай няма да приема за обикновено половината от времето на малките екрани да е заето от войни, гибел, опустошения и нещастия, от пепелища, раздели и омрази, а останалото да е смях и шоу.

От дванайсет до дванайсет и половина на обяд сме потънали в ужаси и война, а след това почват комедии, смехории и безвкусици от този жанр.

Дори предаването „ Стани богат “ в тези времена ми се вижда необичайно. Предаването е за умните, за знаещите, а се огледайте и ми кажете – в света умните и знаещите ли ръководят? Какви екземпляри ръководят света? И нито един от тях не е забогатял от разум и познания.

На ръба на бездната сме и не ни идва акълът.

Знам и приказката, че шоуто би трябвало да продължи. Но това шоу и тези шоута ми идват допълнително. Призлява ми от съчетаването на кръв с хилене.

Николай Милчев, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР