Размяната на тела между тийнейджърка и сериен убиец в Откачалка

...
Размяната на тела между тийнейджърка и сериен убиец в Откачалка
Коментари Харесай

"Откачалка" измести "Вещиците" от зрителските предпочитания у нас

Размяната на тела сред тийнейджърка и сериен палач в " Откачалка " се хареса най-вече на кино публиката у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Гимназиалната история с Винс Вон и Катрин Нютън в основните функции е гледана от 2 236 фенове и има 20 439 лв. доходи за първите три дни у нас.На втора позиция продължава да е " Честен апаш " с Лиъм Нийсън. Историята на банков обирджия, който след 12 сполучливи удара и събрани девет милиона $ от тях взема решение, че поради същинската обич би трябвало да върне парите и да се съобщи, е гледана от към този момент 25 939 фенове и има 254 235 лв. доходи за месец и половина у нас.

Втората премиера от предишния уикенд - " Лято 85 ", основан по романа " Dance on My Grave " на Ейдън Чеймбърс. Френската драма за вътрешното израстване на 16-годишният Алекси в морски курорт в Нормандия е гледана от 944 фенове и има 9 062 лв. доходи.

На четвърто позиция е италианската анимация " Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза ", която придава нов прочит на познатото за ренесансовия талант, предава Българска телеграфна агенция. Опитите на Лео да помогне на приятелката си Мона да резервира фамилната плантация са гледани към този момент от 5 782 фенове и регистрират 48 355 лв. доходи след третата седмица у нас.

Пето място измежду най-гледаните филми е екшънът " Гренландия: Последно леговище ", който излезе преди два месеца на огромния екран. За това време пътуването на фамилията на строителен инженер от нeсигурната след астероиден конфликт земя на Съединени американски щати към по-безопасният датски остров е проследено от 31 872 фенове и има 313 448 лв. доходи.

Шесто място заема " Вещиците на Роалд Дал ", който две седмици задържа максимален зрителски интерес. Филмът, който е римейк на излезлия през 1990 година филм с Анджелика Хюстън в основната роля, и е основан по написаната седем години преди този момент детска книга на уелсеца Дал, е гледан от 31 872 фенове и има 313 448 лв. доходи за трите седмици у нас.

На седма позиция е комедията " Войната с дядо ". Опитите на внука да си възвърне стаята, заета от дядо му, благодарение на всевъзможни номера и средства са към този момент два месеца и половина на екраните у нас и са гледани от 42 895 фенове и имат 405 152 лв. доходи.

Осма позиция е за анимацията " Тролчета: Турнето ", която е продължение на към този момент познатият филм от 2016. Свръхмузикалните Попи Клон, които откриват, че с изключение на тях има общо шест разнообразни племена с разнообразни музикални стилове са гледани от 15 584 фенове и имат 133 455 лв. доходи след седем седмици у нас.
Vanessa Hudgens Halloween This Year
featured by

Девето място заема трилърът " Кухия човек ", основан по комикса на американския създател Калън Бън от 2014 година. Разследването за това, какво се случва с група младежи, които извършват ритуал-градска легенда и изчезват, е на екраните у нас към този момент месец и е гледано от 7 810 фенове и има 64 593 лв. доходи.

Десета позиция е за българския филм " Пепел върху слънцето ", който излезе на екраните преди три седмици. Случващото се с упрекнат в лекарска неточност доктор и ползата на млада журналистка към истината отвън медийната шумотевица е забелязано от 3 796 фенове и има 33 270 лв. доходи от билетите им.

Миналият уикенд кината у нас са посетени от 9 935 фенове, а преди година по същото време в салоните са влезнали 60 555 души.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР