Размяна на туитове между посолствата на Русия и Германия в

...
Размяна на туитове между посолствата на Русия и Германия в
Коментари Харесай

„Черен хумор“: Немски дипломати отхвърлиха да има Нацизъм в Украйна, те били експерти

Размяна на туитове сред посолствата на Русия и Германия в Южна Африка стана извънредно известна в интернет пространството. Особено впечатляваща се оказа забележителната самоирония и „ черен комизъм “, проявени от немските дипломати, които декларират, че в Украйна няма Нацизъм – и те добре знаят това, тъй като са „ специалисти “ по Нацизма.

„ Скъпи почитатели, получихме голям брой писма на взаимност от южноафриканци, както жители, по този начин и организации. Оценяваме вашата поддръжка и се радваме, че решихте да застанете с нас през днешния ден, когато Русия, както и преди 80 години, се бори с Нацизма в Украйна “, пишат от съветската задача в Кейп Таун.

„ Съжаляваме, само че не можем да замълчим за този коментар, просто е прекомерно цинично. Това, което Русия прави в Украйна, е кръвопролитие на деца, дами и мъже за своя лична полза. Определено не е „ борене с Нацизма “. Срамота за всички, които се ловят на това. (За злощастие, ние сме един тип „ специалисти “ по Нацизма) “, дават отговор германците.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР