Разликата във възрастта ни с Алла ми налага двойна отговорност

...
Разликата във възрастта ни с Алла ми налага двойна отговорност
Коментари Харесай

Максим Галкин заговори за смъртта на Алла Пугачова

Разликата във възрастта ни с Алла ми постанова двойна отговорност пред децата ни. Ние изцяло намерено приказваме за това. Това описа съветският шоумен Максим Галкин в изявление с журналистката Ирина Шихман за канала ѝ " Да поговорим? " в YouTube.

Максим е на 46 години, Алла Пугачова - на 73, а децата им, близнаците Елизавета и Хари, са на по 9. Двамата са дружно от над 20 години, съобщи novini.bg.

Според описа на Галкин Алла гледа изцяло осъзнато на света и бърза да показа житейската си мъдрост с двете им общи деца, а двамата намерено приказват за гибелта и бъдещето на близнаците им, в случай че тя си отиде.

" Имам дребни деца и усещам огромна отговорност към тях. Нося специфична отговорност по тази причина се старая да се вардя. Възрастовата ни разлика с Алла ми постанова двойна отговорност. И ние обсъждаме това.

Алла е изцяло осъзната, тя отделя доста внимание на децата, пробва се да прекарва повече време с тях... Тя постоянно споделя: „ Искам да имам време да ги науча на нещо, да им дам нещо. “

Галкин споделя още, че самият той постоянно се е чувствал дъртак в душата си, до момента в който Пугачова, даже на 73 години, е млада по душа, доста витална, елементарно взема решения. Както по-рано писахме, Галкин и Пугачова напуснаха Русия.

Галкин е разгласен за " задграничен сътрудник ", защото се разгласи срещу политиката на Путин и отприщената от него война, а Пугачова изцяло поддържа брачна половинка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР