Разликата между традиционните медии и социалните мрежи е, че по

...
Разликата между традиционните медии и социалните мрежи е, че по
Коментари Харесай

Най-големият проблем на журналистиката е липсата на памет, смята Кирил Вълчев

" Разликата сред обичайните медии и обществените мрежи е, че по доста пъти ревизираме информацията, за която оповестяваме. Търсим източници, които да я удостоверяват, споделяме на нашите читатели, фенове, кой ти приказва. Докато във Facebook или в Туитър има безпределно, както и във всички други обществени мрежи, безпределно доста непроверена „ информация “. Не знаеш кой ти приказва ". Така генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев разяснява в ефира на Euronews Bulgaria работата на медиите у нас. Повод за гостуването му е 125 години от старта на Българската телеграфна организация.

" Българска телеграфна агенция в този момент е със свободен достъп, само че нашата цел не е да конкурираме, а да улесняваме останалите медии с доста по-голям размер информация, който вие, останалите медии, подбирате и разказвате на вашите фенове, читатели ", добави Вълчев.

Според него " най-големият проблем на публицистиката е неналичието наизуст ". Днес, когато означаваме 125 години от основаването на Българска телеграфна агенция, почитаме паметта. „ Нищо не стартира от нас, доста от дебатите, които водим е проблемите, които имаме, са ги имали и хората преди нас ", добави Вълчев. Той заяви, че публицистите от организацията през днешния ден ще отбележат празника си с концерт на Софийската филхармония. 

" Струва ми се, че доста по-хубаво е заран от екрана на малкия екран, примерно да научиш, че нейната организация има 125-годишна история, че страната ти малко след Освобождението е вложила в новинарска организация, която може да се мери с останалите мостри по това време, което ни дава самочувствие. А паметта ни дава доста огромна мощ ", разяснява генералният шеф на Българска телеграфна агенция. 

Вижте още във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР