Разликата между ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България може да се

...
Разликата между ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България може да се
Коментари Харесай

Социологията на Кирил Петков: разликата с ГЕРБ може да се стопи до 3%

Разликата сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната-Демократична България " може да се стопи и до 3% при над 9 на 100 в този момент в интерес на партията на Бойко Борисов (според последните социологически проучвания).

Тази убеденост изрази съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в изявление за БНР.

От къде обаче идвала " математиката " му? - От колебаещите се дали да гласоподават.

Има периферии, които размишляват да отидат ли да гласоподават. Целта ни е да нападаме 7-8% от гласувалите, които се чудят дали и в този момент. Вярвам, че те са разликата. Те не си показват Борисов отново да им е министър председател - съобщи Петков.

Той обаче бе запитан: " Вас ви напущат, а търсейки външна страна да не се окаже, че ядрото се е смалило? "  

Въпросът идва в подтекста на обстоятелството, че за седмица " Зелено придвижване " напусна Демократична България, Средна европейска класа Политическа партия, а през вчерашния ден и пловдивският народен представител от " Промяната " Росен Костурков съобщи, че няма да е в листите за вота на 9 юни и се отдръпва от политиката.

В отговор Петков разясня, че водачът на СЕК Константин Бачийски дал поръчка, че ще продължи да поддържа идеите на Политическа партия, като тук трябваше да се схваща и поддръжка за Николай Денков, лидер на листата на ПП-ДБ в Бургас. За Костурков пък водачът даде да се разбере, че очевидно не е бил удовлетворен от реденето на листите.

Даде обаче поръчка, че място в тях ще откри Бойко Рашков, който също е измежду централните фигури в проблема с митниците. Защото съперниците (заедно с прокуратурата) всеки ден сипели компромати против лицата на Политическа партия и в случай че трябвало да се откажат от всяко едно от тях, най-после нямало да остане никой.

В подтекста на изборите, Петков съобщи още, че до него достигнали клюки за рекордните 500 лв. на глас. Подробности не даде.

Очаквайте детайлности
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР