Разликата между Димитър Бербатов и Николай Михайлов ще бъде голяма,

...
Разликата между Димитър Бербатов и Николай Михайлов ще бъде голяма,
Коментари Харесай

Гонзо: Разликата между Бербатов и Михайлов ще бъде голяма, ако се стигне до Конгрес

Разликата сред Димитър Бербатов и Николай Михайлов ще бъде огромна, в случай че се стигне до Конгрес. Това съобщи краткотрайният народен селекционер на България Георги Иванов-Гонзо в днешното предаване " Арена спорт " по Българска национална телевизия.

В изявлението си той отговори и на рецензиите по негов адрес от страна на един от членовете на екипа на Бербатов в битката му за президент на Българския футболен съюз - Мартин Петров.

„ Той завалията, след футболната си кариера, не се е занимавал с футбол. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите. Само виждам и чувам по какъв начин те ще ръководят. Не съм видял да имат система. Първо би трябвало и те да поработят, да поносят таблата. Конгрес ще има, когато го дефинира съда. За момента те са почитатели, които дават изявленията. Те да се усетят малко. Те се припознават като тези „ велики родолюбци “, които плюят футболистите и националния тим. Те са под равнището на хората, които имат знания за футбол. Разликата сред Бербатов и Михайлов ще бъде огромна, в случай че се стигне до Конгрес “, разяснява очевидно раздразненият някогашен нападател на Левски.

Не бе подмината и тематиката за избор на нов непрекъснат селекционер на националния тим: „ В България има 180 индивида с Про лиценз. Ще обсъдим нещата и тогава ще се вземе решението. В моята глава има решение, само че би трябвало да го споделя с президента и комисията и в този момент няма смисъл да се приказва за любимец за народен селекционер “, сподели още той.

Гонзо бе безапелационен, че няма да остане старши треньор на „ лъвовете “.

„ Няма късмет аз да съм селекционер, моята функционалност е друга. Аз споделих, че футболистите толкоз си могат, тъй като това бяха хора, които играят малко и аз съм решил, с цел да кажа това. Аз мога да кажа каквото си желая и в случай че видя Мартин Петров, ще му кажа в очите какво мисля за него. Никой не знае каква е програмата на Димитър Бербатов, те приказват единствено за това по какъв начин ще ръководят “, приключи Гонзо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР