Различното в това първенство беше моята психическа нагласа. Много съм

...
Различното в това първенство беше моята психическа нагласа. Много съм
Коментари Харесай

Лора Христова: Уверена съм, че мога да постигна добри резултати | „В темпото на Кари“, 02.09.2023

„ Различното в това състезание беше моята психическа настройка. Много съм удовлетворена от себе си, макар че знам какви неточности позволих. Миналата година бях по-свита и обезпокоена, в този момент застанах с убеденост на старта. “

Това разяснява в студиото на „ Темпото на Кари “ най-титулуваната госпожица от Световното състезание по летен биатлон Лора Христова, която съумя да завоюва и трите си старта – в дисциплините спринт, супер спринт и гонене, с помощта на което България беше под номер 1 по медали на това състезание.

„ Видях какъв брой доста ми пречи тази пренавитост и прекомерна упоритост за триумф. Осъзнах с времето и опита, че единствено мога да изгубя от това. Започнах да се любувам на старта и на целия развой, даже при неуспехите си, тъй като се изучавам от опита и минавам през тях с лекост “, уточни Христова.

„ Старая се да нямам упования към себе си, само че знам, че имам опцията и съм упражнявала с цел да реализира положителни резултати и съм уверена в себе си “, означи шампионката.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР