Различните породи кучета са подходящи за различни неща, така да

...
Различните породи кучета са подходящи за различни неща, така да
Коментари Харесай

Кои са най-издръжливите породи кучета

Различните породи кучета са подобаващи за разнообразни неща, по този начин да се каже „ имат си своя работа ”. Някои са подобаващи да пазят стада, други да работят, а трети – са съвършени за компаньони.

Въз основа на своята функционалност, всяко куче се нуждае от характерен набор от кучешки извършения.

Та, в случай че вие желаете да си вземете топка от неизчерпаема сила, с която да покорявате света, ето кои са най-издръжливите породи кучета.

Австралийска овчарка

Австралийската овчарка е куче надзирател, цялостно с сила. Те се нуждаят от ужасно доста извършения, с цел да се изморят.

Лабрадор

Лабрадорът е най-популярната порода в Съединените щати. Тези сладки и положителни другари, са цялостни с сила и са супер издръжливи кучета. Тези палета имат потребност от дейни стопани, които ще им обезпечават ежедневната доза консумиране на силата.

Голдън Ретривър

 Голдън ретривър е издръжливо куче

Още една известна порода кучета. Голдън Ретрийвърът е превъзходен приятел за интензивно стопани. Тази порода може да тича, да плува, да играе, да скача и това единствено за загрявка. Това са едни от най-издръжливите кучета.

Ваймаранер

Ваймаранерите са необикновено бързи кучета. И като се изключи че са доста енергични, тези кучета са и доста интелигентни животни. Затова вие като притежател, би трябвало да се убедите, че ще ги държите ангажирани от самото начало.

Родезийски риджбек

В предишното тази порода е била употребява за лов… на лъвове! Това е единствената записана порода, произхождаща от Южна Африка. Това необикновено куче лови леопарди, биволи, антилопи и даже лъвове с голям триумф. Тази порода обаче има потребност от доста придвижване и пространство. Това куче може да живее с дни без вода. Безкрайно издръжливо куче – студът и жегата не му вършат усещане.

Далматинец

 Далматинец

Макар и да не е толкоз бърз като Родезийския риджбек, Далматинецът е знак на издръжливостта. Той е превъзходен за хората, които обичат да тичат на дълги разстояние. Буквално тези кучета кипят от сила и могат да устоят дълги преходи.

Бордър Коли

Тази порода обича да работи, затова има доста сила и се нуждае от доста извършения. Тези кучета са супер издръжливи на високи натоварвания.

Немска овчарка

Няма по какъв начин да създадем ранглиста за устойчивост и да не включим немската овчарка. Тази порода е подготвена да угажда на стопаните си, до момента в който не капне от отмалялост. А това не става елементарно. Не инцидентно тази порода се употребява от въоръжените сили на съвсем всички страни по света.

Ако смятате, че е към този момент време да си вземете куче, разгледайте тези разгласи за кучета.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР