Разкритите тютюневи фабрики в село Труд и Ръжево Конаре са

...
Разкритите тютюневи фабрики в село Труд и Ръжево Конаре са
Коментари Харесай

Нелегалните тютюневи фабрики край Пловдив произвеждали 11% от незаконните цигари


Разкритите тютюневи заводи в село Труд и Ръжево Конаре са зареждали 11% от нелегално създадените на територията на страната цигари. Това сподели заместник-главният прокурор Иван Гешев при чуване в Комисията за наблюдаване на приходните организации и борса със сивата стопанска система, съобщи „ Фокус ".

По думите му, предходната година разкритите заводи за противозаконни цигари са щели да причинят вреда за минимум 500 млн. лева „ Правоохранителните органи са съдействали за попречване на вреди в посочените много съществени размери. Само последната взаимна интервенция бяха открити две заводи, едната за рязане на тютюн, другата за произвеждане, с настоящата поточна линия и друга, която е в подготвеност да бъде инсталирана и да стартира също произвеждане ", уточни той.

„ Следва да бъде маркирано, че това е може би най-голямата индустриална активност, следена от прокуратурата. Бяха открити марки на международно известна компания. Констатираните нелегално създадени на територията на страната 11% от тях са създадени от тези заводи ", съобщи Гешев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР