Разкритието, че най-великият в историята на американския футбол Том Брейди

...
Разкритието, че най-великият в историята на американския футбол Том Брейди
Коментари Харесай

В леглото с Том Брейди – модели, актриси и Бритни Спиърс за разкош

Разкритието, че най-великият в историята на американския футбол Том Брейди се е загаджил с модела Ирина Шейк, не учуди никого. Просто през леглото на някогашния куотърбек са минали основно актриси и модели. И е изцяло разумно да си падне по някогашната на Кристиано Роналдо и майката на дъщерята на артиста Брадли Купър. Лея Де Сейн се роди на 21 март 2017 година в Лос Анджелис. Двамата се разделиха единствено 2 години по-късно.

Ирина Валериевна Шайхлисламова е родена на 6 януари 1986 година в Йеманжелинск, Съюз на съветските социалистически републики. Красотата наследява от татко си, миньор, който е татарин или както в този момент желаят да се назовават българин. Наследник на прабългарите от Волжка България.

Тя е следващият модел - завладяване за Брейди. Първата, с която го свързват, е Лейла Робъртс. През 2002 година той излиза с нея. Лейла е кака на куотърбека и е известна като Плеймейт на месеца за октомври 1997 година на мъжката библия “Плейбой ”. След това става и актриса. В момента е омъжена за интернет милионера Джон Хилински и двамата имат щерка.

Следващата е Бритни Спиърс, като тя е едно от изключенията от правилото “модел-актриса ” на Брейди, макар че има участия във филми. Всичко завършва бързо, с цел да пристигна ред на Тара Рийд. Блондинката е една от най-популярните актриси, като тя е Вики от всички серии на “Американски къс ” и Бъни Лебовски в “Големия Лебовски ”. Двамата са дружно няколко месеца. В последна сметка се разделят. Тара и до през днешния ден е свободна. През август 2011 година бе оповестено, че се е омъжила за българския финансист Захари Кехайов.

През 2004 година за малко се появи новината, че Брейди излиза с Иванка Тръмп, дъщерята на бъдещия президент на Съединени американски щати, само че съвсем незабавно всичко утихва. За да пристигна първата му постоянна връзка с актрисата Бриджит Мойнахън. Нейните най-известни функции са на Ерин Рейгън в “Синя кръв ” и на Наташа в “Сексът и градът ”. Преди да стане актриса, несъмнено, снима реклами като модел на шампоани. Двамата са дружно от 2004 до 2006 година През декември афишират раздялата си, само че съвсем незабавно излиза наяве, че актрисата е бременна. И на 22 август 2007 година се ражда синът им. Той е приет от татко си, само че носи семейството на майка си - Джон Едуард Томас Мойнахън.

Докато Бриджит е бременна Том към този момент е при основната мажоретка на отбора си “Ню Инглънд Пейтриътс ” Мегън Васконселос. Тя обаче бързо го зарязва поради съотборника му Лони Пакстън и двамата през днешния ден имат 4 деца.

През декември 2006 година Том забива една от най-красивите дами на света Жизел Бюндхен. Техен общ другар уредил първата им среща на сляпо. И бразилският топмодел става любовта на живота му.

На 26 февруари 2009 година двамата подвигат скромна женитба в Санта Моника, Калифорния. През декември същата година се появява синът им Бенджамин Рейн Брейди, а 3 години по-късно и щерка им Вивиан Лейк Брейди. Двамата минават за съвършената двойка. И внезапно през октомври предходната година в инстаграм по едно и също време оповестиха развода си.

Така и не се разбра повода, само че съгласно слуховете Жизел е избесняла, откакто Брейди разгласи, че се връща на терена за още един сезон. Тя постоянно живеела с мисълта, че може да се прибере от мач като неработоспособен и просто била изтощена от това. Том заречен да се откаже в края на сезона през 2022 година, само че единствено след месец трансформирал мнението си.

Все отново двамата останаха в съвършени връзки. Том си купи нова къща наоколо до фамилната, с цел да бъде покрай децата.

Разводът направи взриви слуховете към Том Брейди. Първо се появи връзката му с чешката манекенка Вероника Райек. През тази година огромната актриса Рийз Уидърспун се разведе с мъжа си Джим Тот и незабавно се появи слух за нейна връзка с Брейди.

И след празненството на милиардера Майкъл Рубин за национания празник на Съединени американски щати - 4 юли, се появиха цели две връзки на Брейди. Според едните източници той бил дълго време с модела Емили Ратайковски. Според други - с риалити звездата Ким Кардашиян.

Списъкът на Ирина също е впечатляващ. Нейната първа известна връзка е със строителния предприемач Виторио Морабито. Двамата се разделят поради огромната му ревнивост. От 2007 до 2009 година Шейх е с барабаниста на “Линкин Парк ” Роб Бърдън. Цели 5 години е нейният романс с Кристиано Роналдо. В последна сметка двамата се разделиха.

Предполагаемите аргументи са спор на Ирина с властната майка на футболиста Мария Долорес Авейро, неговите купища изневери и евентуален романс на манекенката с Джуейн Джонсън-Скалата по време на фотосите на кино лентата “Херакъл ”.

Следващите 4 години Ирина е при Брадли Купър. Ражда се и щерка им Лея. Отношенията им се утежняват след режисьорския дебют на Брадли “Роди се звезда ”. В него взе участие Лейди Гага и Купър се прехласва по нея. Другата версия е още веднъж за интервенция на майка - Глория Кампано, която не харесвала снахата.

Следва романс с дилъра на изкуство и някогашна възлюбена на Хайди Клум Вито Шнабел по време на пандемията.

През юни 2021 година TMZ заяви, че рапърът Кание Уест е прекарал 44-ия си рожден ден в компанията на Ирина. Появиха се и фотоси на двамата в Прованс. Всичко сред тях завършва през август.

През април тази година Шейк бе засечена да танцува буйно с Леонардо ди Каприо на закрито празненство на музикалния фестивал “Коачела ”. След това двамата са и на филмовия в Кан. В последна сметка манекенката пада жертва на правилото “25 ” на артиста - да няма връзка с жена, по-възрастна от 25 г. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР