Разкриха нови ползи от редовния , съобщава The Sun“, цитиран

...
Разкриха нови ползи от редовния , съобщава The Sun“, цитиран
Коментари Харесай

Редовният секс облекчава безсънието и предотвратява преждевременна смърт

Разкриха нови изгоди от постоянния, оповестява „ The Sun “, представен от БГНЕС.
Сексологът и специалист по връзките Кейт Тейлър показа, че сексът има удобен резултат върху здравето и психическото положение на човек.
 Папа Франциск: Сексът с обичан и положителната храна са божествени Папа Франциск: Сексът с обичан и положителната храна са " божествени "
Удоволствията от половия акт с обичан човек или положителната храна са „ божествени “, сподели папа Франциск. Това оповестява Агенция Франс Прес с позов...
Позовавайки се на ново изследване, тя отбелязва, че хората, които вършат секс най-малко три пъти седмично, имат по-силен.
Освен това по време на секс тялото създава „ хормони на насладата “, които покачват настроението -, и. Тейлър отбелязва, че постоянният полов живот понижава риска от меланхолия.
Проучването демонстрира, че сексът може да облекчи и да усъвършенства качеството и продължителността на съня. Също по този начин постоянното правене на обич укрепва мускулите на цялото тяло и оказва помощ за справяне с главоболието и други болки.
Тейлър акцентира, че интензивният полов живот понижава риска от гибел от рак на простатата и сърдечни болести, а също по този начин намалява кръвното налягане.
 Известен канадски доктор с неповторими препоръки за секса поради COVID-19 Известен канадски доктор с неповторими препоръки за секса поради COVID-19
Двойките, които вършат секс, би трябвало да се въздържат от целувки и наложително да носят защитни маски, поучава един от най-известните...
Американски учени от Вашингтонския проучвателен университет в Сейнт Луис потвърдиха, че половата интензивност понижава риска от преждевременна гибел и вероятността от гибел от сърдечни болести с 21%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР