Разклатената психически поп принцеса Бритни Спиърс показа извивките си в

...
Разклатената психически поп принцеса Бритни Спиърс показа извивките си в
Коментари Харесай

Бритни си заголи мушмулата на плажа

Разклатената душевен поп принцеса Бритни Спиърс сподели извивките си в изпепеляващ видеоклип в инстаграм след първата годишнина от сватбата със брачна половинка си Сам Асгари. Певицата на няколко пъти си смъкна демонстративно гащите пред камерата, само че се спираше, преди да забележим 41-годишната й мушмула.

Бритни се разхождаше по плажа в жълти бански, авиаторски слънчеви очила и шапка. Спиърс съчетава пикантното видео с песента " Field of Gold " на Стинг - подобаващ избор за нейната ярка и смела визия.



Изпълнителката не е разкрила къде е на отмора, макар че разгласява поредност от видеоклипове, показващи последното ѝ премеждие.

Във вторник вечерта Спиърс разгласява клип, на който се раздвижва на лодка в неоново розово облекло, а Асгари я пляска по задника.

В надписа си поп звездата съобщи, че това е " първата почивка на нея и брачна половинка ѝ от година насам ", като назова себе си " благословена ".

Не е ясно дали Спиърс и Асгари са възнамерявали пътуването, с цел да отпразнуват годишнината си, която се пада на 9 юни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР