Разказвали сме ви за арабския тунинг на Nissan Patrol Y61,

...
Разказвали сме ви за арабския тунинг на Nissan Patrol Y61,
Коментари Харесай

Нов претендент за най-бърз всъдеход

Разказвали сме ви за арабския тунинг на Nissan Patrol Y61, само че в този момент на сцената на най-бързите всъдеходи в света се появи нов състезател. Той беше показан на автомобилното ревю в Токио и е дело на тунинг компанията Trust.



Външно доработения Nissan не впечатлява кой знае какъв брой, само че неговите достолепия са скрити под капака. Двигателят Nissan TB48DE е осъвременен с два големи турбокомпресора с налягане от по 2.5 бара всеки.



Редица елементи по мотора, както и помощни възли и елементи пък са заимствани от Nissan GT-R. Нестандартна е и ауспухната система, която с изключение на със тон, впечатлява и с направа.



След всички доработки този 4.8-литров шестцилиндров мотор разполага с мощ от 2 000 конски сили. Интересното е, че с всичката тази мощност се оправя стоковата петстепенна механична трансмисия на Patrol.



Специалистите от Trust декларират, че това е най-бързият всъдеход в света, само че автомобилът към момента не е тестван. В момента се правят последни настройки по окачването, което е напълно модифицирано.



Нова е и спирачната система. Там тунинг майсторите са употребявали спортни шестбутални супорти Endless. Под раздутите калници са инсталирани 20-цолови джанти, "обути " с гуми с размер 305/55 R20. В салона се появяват спортни кресла Bride.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР