Разказите за близки срещи с третия вид отдавна имат своето

...
Разказите за близки срещи с третия вид отдавна имат своето
Коментари Харесай

5 места за НЛО туризъм

Разказите за близки срещи с третия тип от дълго време имат своето място във фолклора на редица американски градове, само че през последните години жителите им като че ли намират от ден на ден аргументи да имат вяра, че има живот отвън Земята.

По време на чуване в Конгреса предходната седмица, някогашен офицер от американското разузнаване – същият, който съобщи, че Ватикана прикрива извънземни от над 90 години, заяви под клетва, че държавното управление разполага с доказателства за форми на извънземен живот, написа Insider.

Междувременно, изследване на Gallup от 2021 година сочи, че над 40% от американците имат вяра, че най-малко част от записаните НЛО са били извънземни летателни апарати, посетили Земята, спрямо 33 % през 2019 година

Нарастващата увереност, че сме имали извънземни посетители се трансформира в солидни облаги за някои от най-горещите дестинации за НЛО туризъм в Съединени американски щати.

Мистичният Розуел

В Розуел, Ню Мексико, годишният фестивал на НЛО в града през 2022 година е имал стопански резултат в размер на 2,19 милиона $, макар че празненствата са коствали на градчето едвам към 213 000 $, съгласно оценки на отдела за връзки с обществеността на Розуел.

Легендите за извънземни в Розуел датират още от 1947 година, споделя Insider. Тогава се популяризират спекулации, че в града е кацнал извънземен галактически транспортен съд, откакто неиденатифициран аероплан се е разрушил в него.

Сега Розуел е дом на Международния музей на НЛО, в който има сбирки от информация, отдадена на случая от 1947 година и " други необясними феномени, свързани с проучването на НЛО ". Всяка година там се организира и фестивал на НЛО.

Кексбърг, Пенсилвания

Ако търсите по-малки атракции, започнете от Кексбърг, Пенсилвания, където през 1965 година локалните поданици настояват, че обект с форма на жълъд е осветил нощното небе, преди да се разбие в гората.

В града също се организира годишен фестивал на НЛО, като тазгодишното издание включва церемониал на тематика НЛО и съревнование по ястие на хотдог, оповестява The Pittsburgh Tribune-Review.

Наблюдателната кула в Хупър, Колорадо

Тези, които желаят да видят НЛО, могат да се насочат към Наблюдателната кула на НЛО в Хупър, Колорадо.

В региона, прочут с хипотетични наблюдения на НЛО, посетителите могат да лагеруват под звездите и да имат панорама, която съгласно собственичката Джуди Месолин е " най-хубавото място на планетата за наблюдаване на летящи чинии ", оповестява The Denver Post.

Супермаркет Alien Fresh Jerky

Ако в миналото пътувате през южната половина на Калифорния, отбийте се в супермаркета Alien Fresh Jerky.

Мястото нормално не се свързва със срещи с НЛО, само че можете да пазарувате на тематика извънземни. Семейният бизнес обаче има огромни упоритости да трансформира дребното градче в гореща точка за феновете на НЛО.

Зона 51

Неоспоримо е и привличането, което Зона 51 има върху НЛО туристите.

През 1996 година държавното управление на щата Невада назова близката автомагистрала с галактическо име, а тогавашният губернатор даже предложи знаците да се слагат на равни места, с цел да могат извънземните да кацат по тях, заяви тогава The Los Angeles Times.

Зона 51 е военна база в пустинята Невада, а известията за наблюдения на НЛО наоколо до нея датират от 1955 година

Това, което хората в действителност са видели, са свръхсекретни проби на американски военни самолети, само че държавното управление на Съединени американски щати изяснява множеството от тях като " естествени феномени ". Така се ражда легендата за Зона 51, добавя Insider.

Зона 51 още веднъж придобива известност през 2019 година, когато събитие във Фейсбук, озаглавено " Щурм на Зона 51, те не могат да спрат всички нас ", събра милиони консуматори, които се записаха с интерес или желание за наличие.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР