Разказ от първо лице на нашия сънародник Стоян Конев -

...
Разказ от първо лице на нашия сънародник Стоян Конев -
Коментари Харесай

Българин с разказ за борбата със смъртоносния коронавирус

Разказ от първо лице на нашия съотечественик Стоян Конев - на път от Китай за България, откакто здравните управляващи на място са удостоверили, че е здрав и може да пътува с гражданската авиация. Стоян е напуснал Ухан преди слагането на карантината. Прекарва близо две седмици в друга китайска провинция, на безвредно разстояние, с цел да направи и нужните медицински прегледи. Ето какво показа той за NOVA от летището в Пекин.

„ С помощта на китайските ми другари, консула ни в Шанхай и туристическия ми сътрудник следва да се прибера в България. Чакането си заслужава. След като получих документ, че съм здрав по гари и по летища нямаше проблем. В огромните градове ограниченията са засилени. По летищата има ситуирани термокамери и електронни термометри. Нещата са сносно проведени ”, показа Стоян Конев.  

Тази заран нашият съотечественик е пристигнал благополучно в България и към този момент си е вкъщи, спокоен за здравето си. Той е минал нужните медицински прегледи и у нас. Сега би трябвало да спази 14-дневната карантина, каквото е условието за всички.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР