Разградският окръжен съд призна за виновен 54-годишния Събин Д. по

...
Разградският окръжен съд призна за виновен 54-годишния Събин Д. по
Коментари Харесай

15 години затвор за пастрок, изнасилвал и блудствал с доведената си дъщеря

 Разградският областен съд призна за отговорен 54-годишния Събин Д. по обвинявания за обезчестяване и блудничество, в изискванията на продължавано закононарушение, като използвал за това мощ и заплашване, оповестиха от пресслужбата на институцията. Престъпните действия са осъществени в интервала от юни 2014 до септември 2018 година

Жертва на незаконните похищения е доведената му щерка, която все още на началото на продължаваните закононарушения е била малолетна, а понастоящем е малолетна. За двете тежки умишлени закононарушения мъжът получи едно общо наказване от 15 години " отнемане от независимост “ при непоколебим първичен режим на изтърпяване. Той ще би трябвало да заплати на потърпевшата обезщетение в размер на 50 000 лв. за породените от действията неимуществени вреди.

През 2014 година подсъдимият и майката на потърпевшото момиче се срещнали посредством Facebook и скоро заживели дружно в жилище чартърен в град Гълъбово. С тях заживели и трите деца на дамата от първия й мъж – момиче и две момчета.

През юни същата година момичето се разболяло и останало в къщи. В квартирата бил и подсъдимият. Чрез потребление на мощ и закани изнасилил детето. Изнасилванията и блудствените дейности траяли до март 2016 година, когато всички се преместили да живеят в дома на подсъдимия в разградско село. И там траял срещу волята й да се съвкуплява и да реализира блудствени дейности с нея до месец септември 2018 година

Класната и шефът на учебното заведение, което момичето посещавало, се усъмнили, че се случва нещо неправилно. Подозренията им се засилили от непрекъснатото наличие на подсъдимия пред учебното заведение. Те насочили детето към експерт, който да му окаже психическа поддръжка, а със заповед на Дирекция " Социално подкрепяне “ - Разград било изведено от вкъщи си и настанено в спешен център за деца.

Присъдата на Окръжен съд-Разград предстои на митинг и обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР