Разград. По искане на Окръжна прокуратура - Разград съдът определи

...
Разград. По искане на Окръжна прокуратура - Разград съдът определи
Коментари Харесай

Мъжът, обвинен за изнасилване на непълнолетната си братовчедка и опит за убийство в град Цар Калоян, остава в ареста

Разград. По искане на Окръжна прокуратура - Разград съдът дефинира „ задържане под стража “ за 25-годишния Н.Я. от град Цар Калоян, изнасилил своята малолетна братовчедка, аргументи й голям брой тежки телесни повреди и опита да я убие като я възпламени. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна . Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за три закононарушения: по член 116, алинея 1, т. 6, т. 8 и т. 12 по отношение на член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс, по член 152 от Наказателен кодекс и по член 330 от Наказателен кодекс.

На 16 ноември 2021 година жертвата на 25-годишния мъж е открита в тежко положение в дома си в град Цар Калоян. Момичето неотложно е отведено и настанено в болнично заведение със съществени контузии и изгаряния, в безсъзнание. Съществува действителна заплаха за живота й.

Работата по случая продължава под надзора и управлението на Окръжна прокуратура – Разград. Извършителят на тежкото закононарушение беше арестуван за период до 72 часа, откакто се укриваше близо 24 часа.

Днес Окръжният съд на Разград наложи най-тежката мярка за неотклонение по отношение на Н.Я. и той остава в ареста. Сред претекстовете на прокуратурата бе тежестта на наказванията, планувани по закон за закононарушенията, за които е упрекнат 25-годишният мъж, и високата заплаха той да се укрие и да избегне наказателно гонене.

в
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР