Разград. Лудогорец загуби с 2:3 от Левски в първия полуфинален

...
Разград. Лудогорец загуби с 2:3 от Левски в първия полуфинален
Коментари Харесай

Левски победи като гост Лудогорец с 3:2 в първи полуфинал за Купата

Разград. Лудогорец загуби с 2:3 от Левски в първия полуфинален мач от шампионата за Купата на България. Кирил Десподов в 10-ата минута и Пиерос Сотириу в 90-ата от дузпа бяха точни за “орлите ”, до момента в който Драган Михайлович в 52-ата, Билал Бари в 58-ата и младежът Марин Петков в 101-ата минута от дузпа се разписаха за гостите.

18-годишният Петков подлуди над 1 800 почитатели на 26-кратните първенци в бранша зад вратата. Секунди по-късно пристигна последният съдийски сигнал и стана ужасно меле. Игор Пластун получи червен картон, Мъри Стоилов полудя, като не можеха да го укротят нито от щаба на Левски, нито от управлението на “орлите ”. Специалистът също получи червен картон. Преди това Антон Недялков и Хосе Кордоба бяха изгонени в 80-ата минута за втори жълти картони. Домакините са на дни от рекордната си 11-та поредна купа на България, само че мечтаят за първи дубъл от 2014 година.

Треньорът Левски Станимир Стоилов „ хвърли бомбата “ и анонсира след успеха над Лудогорец, че напуща " сините ". Пред част от репортерите авфектираният експерт съобщи, че е време да си тръгне и от българския футбол.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР