Разговорите с другите партии трябва да стартират, и то на

...
Разговорите с другите партии трябва да стартират, и то на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Разговорите с другите партии трябва да стартират, и то на лидерско ниво

Разговорите с другите партии би трябвало да започват, и то на лидерско равнище. Всички условия, ултиматуми би трябвало да се има поради, когато се приказва за спортсменско и джентълменско държание и за политиката като опция за търсене на отговорност, на разговор за общи решения. Това сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването „ Тази събота " по бТВ.

Тя изрази вяра, че диалозите за това дали съдружните сътрудници ПП-ДБ ще поддържат държавно управление на ГЕРБ няма да се проточат доста дълго.

Според нея през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят и показват надменно отношение към претендента за министър председател Мария Габриел.

„ Въпреки че през днешния ден Кирил Петков сподели, че тя му направила положително усещане и по тази причина не е затворил вратата за кабинет отпред с нея, държанието на ПП-ДБ демонстрира друго ", разяснява Атанасова.

Въпросът с неналичието на доверие сред първите две политически сили е резултат от ръководството на Политическа партия. „ Въпросът за доверието е основен и той стои сред двете политически сили ", акцентира тя.

В отговор на офанзивите на Румен Радев за оставката на Гешев, тя упрекна президента в претърпян катарзис, откакто нарекъл обичаните министри в негово служебно държавно управление „ шарлатани ". „ ГЕРБ не носи отговорност за решенията на членове на Висш съдебен съвет. Висш съдебен съвет е самостоятелен орган ", добави Атанасова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР