Разговорите между руския президент Владимир Путин и Ким Чен Ун

...
Разговорите между руския президент Владимир Путин и Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Ким Чен Ун отпътува от Русия след края на разговорите си с Путин

Разговорите сред съветския президент Владимир Путин и Ким Чен Ун завършиха и севернокорейският водач отпътува, заяви организация РИА " Новости ".

Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели на президента на Русия Владимир Путин посредством преводач, че е сигурен, че съветската войска на народът на Русия ще победят злото в лицето на империализма на Запада във войната в Украйна, съобщи Ройтерс.

Преди да вдигне тост за здравето на Путин, за успеха на " велика Русия ", за корейско-руската дружба и за здравето на всички присъстващи, Ким сподели, че е уверен, че Русия ще победи в по този начин наречената от Москва специфична военна интервенция в Украйна.

" Дълбоко съм уверен, че героичната съветска войска на и народът на Русия ще спазят по ослепителен метод традицията на успеха, решително ще показват скъпо достолепие и чест на фронтовете на специфичната военна интервенция ", сподели Ким преди да вдигне наздравица с чаша вино, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Руската войска и народ сигурно ще завоюват огромна победа в свещената битка за наказването на едно огромно зло, което претендира за надмощие и подхранва експанзионистични илюзии ", добави Ким.

Според западните разследващи служби Русия желае да получи севернокорейски оръжия и муниции, които да употребява във военната си акция в Украйна, само че както Москва, по този начин и Пхенян отхвърлят това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР