Разговорът тръгнал в посока нарастващата популярност на английското вино, съобщава

...
Разговорът тръгнал в посока нарастващата популярност на английското вино, съобщава
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето С Какъв Алкохол Обича Да Се Налива Кралица Елизабет!

Разговорът тръгнал в посока възходящата известност на британското вино, оповестява „ People “. Тина Барбзи, основен изпълнителен шеф на „ NIAB “, споделила на Елизабет Втора, че формалното вино за надпреварата в Оксфорд и Кеймбридж е британско, а не френско шампанско. Тя споделила също, че британското вино става все по-популярно и по-добро.

Тогава кралицата споделила, че не пие вино. „ И тя сподели: „ Всъщност самата аз не пия вино, само че слушам, че е доста положително “, споделя Тина Барбзи за диалога си с кралицата, по отношение на възходящата известност на британското вино.

Изданието отбелязва, че през 2017-та година се появила информация, че кралица Елизабет Втора всеки ден пие разнообразни алкохолни коктейли. През деня тя ги балансира със следобеден чай от разнообразни билки. С чая Елизабет Втора се любува, несъмнено, и на нещо сладко, като парче къс или шоколадова бисквитена торта.

Накрая кралицата приключва деня си с доста лека вечеря, където съблюдава правилото „ без нишесте “, изключително, в случай че яде сама. За край на вечерята Елизабет Втора отпива чаша шампанско преди да си легне.

През юни предходната година бе издадено любопитно предписание към менюто на членовете на кралското семейство, което засягаше Меган Маркъл и принц Хари. На херцогът и херцогинята на Съсекс било неразрешено да похапват ястия, в които има чесън, изключително по време на формалните им визити и пътешествия.

Такива ограничения кралското семейство приема, с цел да избегне неприятния аромат след потреблението на чесън. Също по този начин излиза наяве, че кралица Елизабет Втора ненавижда чесъна и е забранила да й прибавят в храната, предават от tialoto.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР