Разговаряме с г-н Красимир Иванов – търговски директор на Г-н

...
Разговаряме с г-н Красимир Иванов – търговски директор на Г-н
Коментари Харесай

DS Home стартира програма „Подарък при закупуване на машинна мазилка“ и „Карта за лоялни клиенти“DS Home стартира програма „Подарък при закупуване на машинна мазилка“ и „Карта за лоялни клиенти“

Разговаряме с господин Красимир Иванов – търговски шеф на

Г-н Иванов, запознайте ни в резюме с компанията, която представлявате.

е от водещите на национално равнище компании в бранш търговия със строителни материали и произведения за дома. Клиентите припознават в нас не просто снабдител, борса или строителен хипермаркет, а благонадежден сътрудник, който е осведомен с софтуерните специфики в строителството и предлага съответни решения. Комплексни и навременни! Качествени артикули на най-хубавите марки, нужни за всички стадии в построяването на една постройка до ключ, попълнят асортимента ни. А лоялното ни и дългогодишно партньорство с марките, които представляваме, ни разрешава да бъдем гъвкави и в ценообразуването.

 





 

Каква предвиждате да е 2021 г за DS Home ?

Макар строителството да бележи растеж през сложната за доста други браншове година, сме готови за предизвикването на новото време. Планирали сме забавни маркетингови интензивности, които от една страна ще облекчат бюджета на нашият предан клиент и сътрудник, а от друга ще му дават повече благоприятни условия за избор, пазарувайки от нас. Продължаваме да работим и в посока разширение на продуктовата гама в магазините ни, с цел да достигнем до по-широка публика, която да се възползва от атрактивните оферти при нас.





Разкажете ни за настоящите стратегии за клиенти?

Стартирахме едновремено две стратегии. Едната е ориентирана към клиентите ни, които пазарят в магазините на дребно. Всеки може да вземе там своята потребителска карта , с която ще пазари с отстъпка. Големите ни магазинни, където поддържаме многообразие с изключение на на строителни материали, изобилстват и от принадлежности за домашния занаятчия, всичко належащо за планувания ремонта, за градината, домашни използва, бани, подови и стенни облицовки…. са в Бургас, Добрич и Албена.



 



Втората е стратегия " Подарък " при закупуване на машинна мазилка. Разбира се, тя е особено за строителите. При подписване на контракт за покупка на машинна мазилка съответен тип и постигане на избрани количества, получава подарък. Кампанията е до края на годината и елементарно биха могли да се доближат поставените таргети. Единственото изискване е закупуване на мазилката от DS Home. Към нашия слоган, който гласи - „ С нас можеш всичко “, бих допълнил „..достъпно, бързо, а и получаваш дарове “.



DS Home

София 0878 814 823 ; Варна 0885 224 252 ;

Бургас 087 681 2700 ; Добрич 088 813 4141 ; Албена 088 582 7856



 

 



 



 

 

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР