Разголена и увита само в украинското знаме, Андреа отново разбуни

...
Разголена и увита само в украинското знаме, Андреа отново разбуни
Коментари Харесай

Андреа разкри защо се облече с флага на Украйна

Разголена и увита единствено в украинското знаме, Андреа още веднъж разбуни духовете. Певицата изрази поддръжката си за Украйна пo ексцентричен метод и отнесе съществени рецензии.

За да се отбрани и да отбрани идеята, зад която застава, Андреа призна: „ Обвиняват ме в прочувствено изказване, което направих в поддръжка на хора, които измират. Направих го, с цел да ме замерите с някоя снежна топка в лицето. Направих го, тъй като имам позиция! “.

Освен със фотоси Андреа желае да поддържа Украйна и бягащите от войната и по различен метод. Според нея е редно звездите на попфолка да се обединят и да създадат концерт, какъвто единствено те могат. Събраните средства Андреа желае да бъдат дарени за бежанците, написа „ България Днес “.

„ Призовавам всички мои сътрудници да създадем концерт дружно. Има хиляди хора, оставени без домове, без храна. Знам, че в този момент всеки желае да изкара новия си фолкклип и да има участия и в това няма нищо неприятно. Иска ми се ние като колегия, която дълги години беше плюта и дискриминирана поради музиката ни, да покажем съпричастност, да покажем, че не сме просто фолкизпълнители. Ние сме хора с позиция и най-много с човешки сърца “, обръща се Андреа към своите сътрудници.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР